Mogelijkheden

Mogelijkheden van onze factureringsmodule

 

Eenvoudig uw facturen maken

Met onze factureringsmodule kunt u snel en eenvoudig uw facturen maken. U kunt producten aanmaken en toevoegen en gebruiken om uw facturen en offertes op te stellen. U kunt de facturen per email versturen of deze uitprinten en per post aan uw klanten versturen.

Gebruik uw eigen briefpapier

U kunt uw documenten natuurlijk voorzien van uw eigen logo maar ook van uw eigen briefpapier of achtergrond. Hierdoor krijgen uw (digitale) documenten de vertrouwde uitstraling die klanten van u gewend zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf iets ontwerpen en gebruiken als achtergrond.

Overzicht van al uw facturen

In onze factureringsmodule is er een duidelijk overzicht van alle (onbetaalde) facturen en offertes. Facturen waarvan de betalingstermijn is verlopen staan in het ‘dashboard’. Het is mogelijk om direct een herinnering te sturen aan een debiteur zodra de factuur verlopen is.

Offertes maken, beheren en versturen

Naast facturen kunt u ook offertes maken en in PDF-formaat per email aan uw klanten versturen. Goedgekeurde offertes kunt u gemakkelijk omzetten naar een factuur die u dan direct kunt verzenden.

Eenvoudig herinneringen versturen

Onze factureringmodule biedt naast een duidelijk overzicht van verzonden en openstaande facturen ook de mogelijkheid om, zodra de betalingstermijn is verstreken, eenvoudig een herinnering te versturen.